Gruyère

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

Gruyère

Bericht van jolinde op za aug 09 2008, 10:32

Gruyère

Deze harde kaas heeft Zwitserse roots.
Het is een gladde kaas met hier en daar een enkel klein gaatje. Het is een geschikte dessertkaas maar daarnaast wordt deze kaas ook veel in fondues en quiches gebruikt omdat hij geen draden trekt na het smelten. Bewaar de kaas in een koele, donkere ruimte en zorg ervoor dat de Gruyère niet in aanraking komt met andere kazen of sterk ruikende produkten.
Ook in Frankrijk wordt Gruyère gemaakt.
Het is een populaire kaas om te raspen.
avatar
jolinde
beheer
beheer

Vrouw Aantal berichten : 3773
Leeftijd : 55
land :
Registration date : 27-04-08

Profiel bekijken http://kouzinafusion.usersboard.net

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum