Chinese kool

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

Chinese kool

Bericht van jolinde op za aug 09 2008, 11:18

Chinese kool

De chinese kool is - zoals de naam al zegt - afkomstig uit China, maar smaakt eigenlijk niet naar kool. Deze bladgroente heeft een ietwat zoete smaak en heeft lange, krullende bladeren.
De chinese kool kan zowel rauw als gekookt of gestoofd eten. Ze leent zich uitstekend voor roerbak- en wokgerechten. De bladeren worden vaak gebruikt om ingrediŽnten in te pakken.
Als je de kool rauw gaat gebruiken, neem dan vooral de binnenste bladeren.

De chinese kool is licht verteerbaar, arm aan calorieŽn en bevat veel vitamine C en calcium.
avatar
jolinde
beheer
beheer

Vrouw Aantal berichten : 3773
Leeftijd : 55
land :
Registration date : 27-04-08

Profiel bekijken http://kouzinafusion.usersboard.net

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum